Skip to content

Compliance training

Startup, Whiteboard, Room, Indoors, Adult, Office

Compliance training

Verplichte training zorgt ervoor dat werknemers de wet en het bedrijfsbeleid naleven. De training kan u ook laten zien hoe u minder kunt doen om het milieu, de mensen en de winst te beschermen.

Volgens het Cost of Productivity-rapport, opgesteld door NASA, kost het bedrijven $ 3,3 miljoen dollar per jaar om hun werknemers een salaris van $ 60.000 per jaar te betalen. Dit geld kan in een kortere tijdsspanne meer worden gebruikt door trainingen die worden gegeven via het opleidingsprogramma van uw werknemer. Naar schatting zal een uur opleiding van uw werknemer per dag vijf nieuwe banen opleveren.

Het is bewezen dat trainingen die worden gegeven via programma's voor arbeidsadvies, de arbeidstevredenheid verhogen, de productiviteit verhogen, geld besparen en het milieu helpen. Het is in wezen een win-winsituatie.

Kies je programma

Trainingsprogramma's lopen sterk uiteen. Vraag jezelf af wat je echt moet verbeteren, voordat je je er toe verbindt. Ontdek de exacte behoeften van uw medewerkers. Verhoogt u de productiviteit door de focus van uw medewerkers te vergroten? Wil je medewerkers behouden die goed zijn in het oplossen van problemen en het opbouwen van relaties? Wil je meer creatief denken en innovatieve benaderingen zien? Uw programma moet de functies hebben om werknemers te helpen zich gemakkelijk aan te passen aan nieuwe omgevingen en obstakels die ze kunnen tegenkomen.

Het moet ook uw bedrijfsdoelstellingen ondersteunen. Biedt uw advies manieren om uw medewerkers te helpen hun doelen te bereiken? Biedt u zorgen en beloningen voor prestaties? Kweek jij een inclusieve werkplek? Verleent u emotionele, sociale en technische hulp aan uw medewerkers?

3 Dingen om te zoeken in een job trainingsprogramma:

Kan uw programma u vertellen wat u moet weten? Technische training is meestal op het land. Er wordt gebruik gemaakt van tekst- en multimediamateriaal. Dit is de traditionele manier van lesgeven. U kunt dit doen, maar er zal slechts een bepaalde hoeveelheid materiaal op het publiek worden geprojecteerd. Deze reductie zal, afhankelijk van de opzet van het programma, het bereik en de reikwijdte van het programma beperken.

Zijn de onderwerpen strategisch? Je moet jezelf afvragen, vertelt de training je wat je NU moet weten om je te helpen met je functie? Dit is een essentiële vraag die uw programma moet beantwoorden. Als het antwoord nee is, moet je op zoek naar een meer fundamentele factor die de training informeert. Als de focus bijvoorbeeld op beroepsopleiding ligt, zoek dan een minder brede en vaste doelgroep van vakken.

Is de opleidingsduur voldoende? Bij het kiezen van een programma moet u er rekening mee houden dat het moet voldoen aan de behoeften van uw medewerkers. Mogelijk moet u uw medewerkers trainen om een ​​breed scala aan taken uit te voeren. Het kan nodig zijn om ze te trainen voor eenvoudigere toepassingen en processen. Mogelijk hebt u ook een training die in een bepaalde periode moet worden gegeven, zoals in het geval van Mobile Application Training.

Het is belangrijk om een ​​tijdsbestek te hebben waarin de training moet worden voltooid. Dit geeft u de nodige ruimte om uw medewerkers voldoende ruimte te geven om te wennen aan het nieuwe systeem. Als je een strakke deadline hebt en maar een paar dagen om de training af te ronden, is dit een nadeel. U moet hun feedback snel krijgen om uw systeem flexibel genoeg te maken voor hun feedback.

Na verloop van tijd weet je of de training geslaagd is. U kunt de verschillende trends in de feedback controleren, zoals het aantal sollicitanten, hun cijfers, het aantal vervulde vacatures, enz. Zo krijgt u een idee van het succes van uw systeem. Als u merkt dat het aantal cursisten niet overeenkomt met het aantal aanmeldingen, moet u mogelijk uw programma aanpassen.

Succes bij elke onderneming vereist planning en uitvoering. U moet uw systeem zo effectief mogelijk maken en in het vereiste tijdsbestek passen. Wanneer je de tijd neemt om je opleiding te plannen, zul je zien dat het mogelijk is om een ​​goede doorstroom van sollicitanten te genereren. Na verloop van tijd zult u een systeem hebben dat u zal helpen meer kandidaten aan te trekken en een grotere mate van succes te hebben bij het aantrekken ervan.

Dit artikel is gratis voor herpublicatie door degenen die de hoffelijkheid hebben.