Skip to content

Hoe uw fiets te repareren

Wij staan vaak klaar om u de antwoorden te geven waarnaar u op zoek bent!

VEEL GESTELDE VRAGEN(F.A.Q.)

V: Waarom moet ik een afspraak hebben voor mijn fietsreparaties?

A: Wij willen graag het aantal fietsreparaties dat een klant in één keer moet doen beperken, vooral voor complexe reparaties of werk dat sneller gemaakt wordt.

V: Repareert u ook fietsen? (bijv. mountainbikes, stadsfietsen, etc)

A: Nee, door het grote volume aan reparaties kunnen wij alleen fietsen repareren.

V: Hoe zit het met de zelfreparatie en re-set van mijn fiets?

A: We begrijpen dat u in onze drukke werkplaats uw fiets misschien niet zo goed kwijt kunt. Maar we willen graag een uitstekende reparatiekwaliteit voor onze klanten behouden. Zelfs het zelf herstellen van de fiets is belangrijk voor ons. Maar let op: zelfreparatie is alleen mogelijk als uw fiets nieuw is.

V: Hebben jullie reserveonderdelen en onderdelen om mijn fiets te repareren?

A: Informeer vandaag nog naar onze onderdelenvoorraad en de prijzen! Inclusief: reservekettingen, remkabels, of alle andere onderdelen en onderdelen die u nodig heeft om uw fiets te repareren!

V: Hebt u ook naven?

A: Zie 2. V: Past deze fiets op mijn wielmaat?

A: Met welke maat wiel en nummer is deze fiets uitgerust? Zo niet, informeer dan naar de wielmaat. Onze kennisbank is waarschijnlijk de meest nuttige online bron voor wielnummers voor fietsen.

V: Welke rem heb ik nodig?

A: Voor typisch fietsonderhoud is het belangrijk om te vragen met welk type rem uw fiets is uitgerust. Hoe licht uw fiets is, de velgdikte, de velgmaat (zonder stickers), de breedte van de band en het merk van de rem. Het is moeilijk te zeggen zonder overleg met de dealer.

V: Repareren jullie meerdere fietsen tegelijk?

A: Ja, wij kunnen meerdere fietsen tegelijk repareren!

V: Wat hebben jullie op voorraad?

A: Klanten zijn altijd welkom om onze onderdelenvoorraad te bekijken en om met een fietsenmaker te praten over een bepaalde fiets. V: Over mijn fiets. De elektrische fiets wordt ondersteund door een CASSETTE aan de voorkant, waar ik graag snel bij kan en waar ik een naaf of kabels in kan doen voor het geval ik die nodig heb. Zonder deze steun is fietsen bijna onmogelijk. Is daar een probleem mee?

A: Ja, een cassette kan de remblokjes overmatig belasten. Het probleem is echter niet zonder oplossingen, zoals het vervangen van de rotors van het fietswiel.

V: Moet ik voor de reparatie betalen als ik niets heb om de fiets na verkoop terug te sturen?

A: Nee, u hoeft niet te betalen voor de reparatie. Dat hangt af van uw omstandigheden, maar u kunt via onze smartphones uw reparaties reserveren en betalen binnen 15 werkdagen na ontvangst van uw fiets. (Bovendien bieden wij 50% korting voor service aan mensen jonger dan 25!)

VERPLEEGDE accessoires volledig opgeknapte fietsen met gloednieuwe remhendels en kabels. Klanten zijn van harte welkom om vragen over de producten of kopers te beantwoorden!

V: Wat voor soort fietsreparatieservice wordt er aangeboden?

A: Alle fietsen die we hier repareren zijn splinternieuw, inclusief CyclesFrames.