Skip to content

Wat wil je voor je leven?

Fotografie Met Lange Belichtingstijden Wit Koepelgebouw

Het zomerseizoen geeft ons de kans om ons in een ander tempo te nestelen. De zon komt vroeger op, helderder en feller. We worden langer en we worden heter. Het is de beste tijd om elkaar te respecteren. De stille momenten en de momenten van dialoog te delen. Waar heb je gereisd? Heb je ooit iets nog mooiers meegemaakt? Hoe voelde dat? Dit is onze tijd. De tijd om ons te verbinden met onszelf. En eerlijk gezegd, ook de tijd om ons te verbinden met alle anderen.

Als je dat in de zomer zegt, wil ik dat niet horen. De zon is over de plaats tegen vrijdagmiddag! Het is te laat. De regen is al begonnen en het is al tijd om je tas in te pakken en naar huis te gaan. De zon komt weer schijnen en met het stijgen van de temperatuur, zullen we meer en meer.

Zo is het ook met het interieur. De zon is boven de horizon. Of zal ik zeggen, hij wordt steeds zichtbaarder en schitterender. Ik denk dat je daar misschien al mee kunt lachen. Het gaat erom dat je minder haast hebt en meer tijd kunt besteden aan een speleologievakantie. Als je weer tot de realiteit komt, zie je dat een faculteit die zich in je verborgen heeft gehouden, eindelijk wakker is geworden. Laten we eens kijken waar dit allemaal heen gaat.

Terwijl je nadenkt over de ervaring. Mettertijd zult u begrijpen dat dit misschien wel het belangrijkste deel voor u is.

Het is hetzelfde met ontwerpen. Sta me toe iets met u te delen. Een filosofie en een principe.  "De wereld is niets anders dan een reeks ervaringen." Geef deze gedachte wat tijd en het zal een deel van je worden. En zult u niet verbaasd zijn als er bezoekers naar uw huis komen die niet wisten dat deze plek is wat ze in uw gedachten zagen? Het is nog beter als het de 'identiteit' van je gasten is. En dit alles lijkt zonder dat je ervoor kiest om ze te herkennen. Je zult je er niet eens van bewust zijn dat het gebeurd is.

Het lijkt zo voor de hand liggend en toch weten we in werkelijkheid dat succesvolle organisaties meestal het beste maken van alle beschikbare ervaringen. Een bedrijf of een hobby van elk van de delen van je leven. Het lijkt alleen een beetje vreemd dat we ervoor moeten kiezen om het comfort en de vertrouwdheid van onze 'bubbel' te verlaten en onze tijd op deze manier te delen. En toch, als we dat doen, waar beginnen we dan?

Wikipedia zegt: "… je uniciteit heeft een impact op je werk en je resultaten." Veel hiervan gaat over 'ifting' wat we doen met de ervaring van ons leven. Dit is meer dan de keuze voor 'rampen' of gewoon 'zinvolle' dagen. Het is door nieuwe manieren van denken dat we onszelf beter leren kennen en anderen in staat stellen ons te complimenteren.

Dus hoe pak je het aan?

-Een nieuwe aanpak zou de beste manier zijn om te beginnen. U kunt een parallelle aanpak uitproberen, maar dan is het belangrijk dat u volledig openstaat voor wat zich aandient. U zult weten dat uw mensen zich op hun gemak voelen als u een natuurlijk deel van uzelf ontdekt, dus denk en praat met uw vrienden.

-Voed je nieuwsgierigheid voortdurend. Houd jezelf op de hoogte door te lezen, naar muziek te luisteren, gesprekken te voeren en een nieuwe benadering te vinden. Is er iets dat je zou beluisteren om een nieuwe kijk op je leven te krijgen.

-Vraag naar nieuwe benaderingen. Zoek naar creatieve manieren om je geest open te stellen voor nieuwe ideeën. Dit kan door middel van discussies, foto's en het luisteren naar nieuwe geluiden. Je kent de reactie van het kind dat net een nieuw speeltje heeft gekregen na het gitaarspelen.

-Zich ervan bewust zijn. Dit is ongeveer alles wat het is.

-Deel wat je leert. Hoe vaker je iets nieuws doet, hoe beter je jezelf zult kennen en met anderen zult kunnen delen.

-Probeer het. Als je eenmaal weet hoe het werkt, weet je wat je kunt verwachten en zul je er niet bang voor zijn of voor iets anders.

Nogmaals, over wie heb ik het?

-Je weet dat David zijn psychologische strategie onderzocht met zijn gasten, "Wat wil je voor je leven? Wat wil je dat je leven is? Iedereen heeft een mening, maar het is degene die ze de kans en de macht gaf om de wereld te veranderen. "

-In de zomer heb ik mezelf afgevraagd: "Wat wil je voor je leven?" Natuurlijk, wil ik dat mijn leven zo leuk mogelijk is.

-En natuurlijk, weet je wat het is op een esthetisch niveau. Stel je voor wat je kunt doen met wat je hebt en je zult het opmerkelijk vinden.

-Of misschien zou je mij niet zijn.

Om weer met het tweede deel van dit verhaal te beginnen, als David er is, zegt hij: "Wat is het dat je wilt, wat is het aan je bestaan dat zegt, ik moet dit beter maken?