Skip to content

Wij helpen u om alles professioneel van A naar B te transporteren!

Transport Brabant

Bent u een professioneel mobiel opslagbedrijf dat meer opslagunits wil vervoeren, of een transporteur in Brabant die de productiviteit van uw bedrijf wil verdubbelen? Wij kunnen u helpen. De haven van Nederland en haar partners bieden een verscheidenheid aan transportmogelijkheden voor bedrijven, waaronder verhuur en particuliere vervoerders. Lees verder voor meer informatie over de diensten die wij aanbieden, evenals onze tarieven en kosten.

Welke diensten biedt Port of Holland?

Wij bieden een volledig scala aan diensten voor klanten in verschillende sectoren – van de grootste bedrijven tot kleinere bedrijven, overheidsinstanties en particulieren. Dit zijn slechts enkele van de diensten die wij aanbieden: Planning en monitoring van zendingen Transporteren van eenheden Verpakken, inpakken en dweilen Expediteurs Opslagbedrijven Interne transportdiensten

Verhuur vervoerders

Onze verhuurmaatschappijen omvatten veel van de grootste namen in de industrie, waaronder Avis, Budget, Hertz, National, en Sixt. We hebben ook een grote selectie van kleinere, lokale vervoerders. Als u een auto voor een kortere periode wilt huren, hebben we een geweldige optie – onze huurauto Van. Wij werken met veel verschillende aanbieders, waaronder onze eigen vloot, luchthaven levering, en uitbestede bedrijven. Als u ge├»nteresseerd bent in het werken met een specifieke provider, laat het ons weten en wij zullen er zeker van zijn om dat bedrijf toe te voegen aan onze verhuur partners pagina.

Inpakken, verpakken en dweilen

Elk bedrijf heeft andere behoeften als het gaat om het soort transport dat ze nodig hebben. Sommige bedrijven hoeven maar een paar units ingepakt en verzonden te hebben, terwijl anderen willen dat we ze allemaal opstellen en helpen bij het uitladen. Wij hebben verschillende opties voor het in- en uitpakken van units, waaronder dollies, dolly-onderdelen en kruiwagens. Schoonmaken of niet? Dat is de vraag! Wij raden het schoonmaken van units af, omdat het een grote extra kostenpost is, maar er zijn uitzonderingen. Als u een mobiel opslagbedrijf bent en units voor een klant kunt schoonmaken, zouden we u graag willen hebben!